Petua Texas Hold Em Poker – Cara Bermain Dua Pasangan Dan Cabutan

Apabila bermain Texas Hold Em, mengetahui petua tentang cara bermain dua pasangan dan seri dengan betul adalah penting. Petua Texas Hold Em Poker ini akan mengajar anda cara untuk melakukannya.

Terdapat begitu banyak tangan yang berbeza dalam Texas Hold Em Poker sehingga mula membingungkan fikiran. Terdapat pelbagai jenis satu tangan, seperti dua pasang atau seri. Mengetahui perbezaan antara ini dan cara memainkannya dengan betul adalah penting untuk kejayaan jangka panjang anda.

Petua Texas Hold Em Poker РKenali Dua Pasangan Anda Coloktoto

Terdapat pelbagai jenis dua pasang yang anda boleh dapatkan. Anda boleh mendapatkan dua pasangan teratas, di mana kedua-dua kad anda ialah kad teratas di papan. Anda boleh mendapatkan pasangan dua rendah, di mana kedua-dua kad anda ialah pasangan dua rendah pada papan. Kemudian anda boleh mempunyai dua pasangan tengah di mana satu pasangan adalah bahagian atas dan satu pasangan adalah bahagian bawah.

Dengan dua pasangan pertengahan dan rendah anda menghadapi risiko pasangan papan dan anda sebenarnya kehilangan pendahulu anda. Dua pasangan adalah tangan yang cukup bagus melainkan ini berlaku. Inilah sebabnya mengapa mempunyai dua pasangan teratas adalah jauh lebih baik, kerana anda sama ada akan membuat keseluruhan rumah atau papan akan berpasangan di bawah anda dan anda masih di hadapan.

Iaitu, melainkan seseorang yang bernasib baik mendapat perjalanan.

Petua Texas Hold Em Poker – Main Cabutan Lurus Anda dan Siram dengan Betul

Jika anda akhirnya memperoleh undian lurus terbuka atau seri siram dan masih terdapat dua atau lebih lawan dalam periuk, anda pasti berbaloi untuk membuat sebarang pertaruhan pada gilirannya. Ini kerana secara amnya kemungkinan dan kemungkinan periuk tersirat akan berjaya.

Walau bagaimanapun, satu-satunya perkara yang anda perlu berhati-hati dalam situasi ini ialah jika papan sudah dipasangkan. Jika ia dan seseorang menaikkan itu boleh menunjukkan mereka sebenarnya mempunyai rumah yang penuh bersembunyi di dalam poket mereka. Itulah perkara terakhir yang anda mahu berlaku apabila anda mempunyai siram yang hebat.

Sekarang anda mungkin menyedari terdapat banyak lagi tangan untuk dimainkan selain daripada hanya dua pasangan dan seri, dan anda betul. Walau bagaimanapun, kedua-dua jenis tangan ini membentuk sebahagian besar daripada tangan yang anda perlu membuat keputusan.

Adalah penting untuk mengetahui cara bermain semua tangan walaupun dan memperoleh seberapa banyak petua Texas Hold Em Poker yang anda boleh supaya pada kali berikutnya anda berada di meja poker anda tidak menghadapi situasi di mana anda tidak tahu apa yang perlu dilakukan. buat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *